Zařízení & příslušenství
Steak au Poivre
Příprava 20min.
Celkový 20min.
4 porties
Suroviny
-
zwarte peperkorrels15 g
-
ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks500 - 600 g
-
runderbouillon60 g
-
brandy40 g
-
slagroom (ong. 48% vet)60 g
-
olijfolie2 el
-
boter in blokjes50 g
-
zout naar smaak1 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
29 g
Kalorie
2301 kJ /
550 kcal
Tuk
44 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Ontvangen & genieten
9 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Choronsaus
20min.
Vegetarische pizza
Žádné hodnocení
Tomaat en basilicum kip quiche
1hod.
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min.
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35min.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min.
Gehaktballen in tomatensaus
3hod. 40min.
Kiprolletjes met appels, zoete aardappelen en currysaus
1hod. 25min.
Chocolademousse
3hod. 20min.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min.