
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter in blokjes
- 1 snuifje zout naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 550 kcal / 2301 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 44 g
- Sacharidy
- 3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1hod. 10min
Op Portugese wijze in brood gebakken zeebaars met gestoomde aardappelen en sperziebonen
2hod.
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Žádné hodnocení
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2hod.
Tajine van kip met honing en pruimen
40min
Tex-mexburger
4hod. 25min
Steak Stroganoff
45min
Varkenshaasje in papillot
1hod.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1hod.
Omelet van eiwit
35min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Mousse van ham
10min