Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Kimchi mac&cheese
50min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Kalkoenburgers
1 godz. 25 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Tostadas met kip
40min
Mousse van kaas
10 Min
Zalmtartaar
10 Min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kip met romige groenten saus
50min