Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g zwarte peperkorrels
- 500 - 600 g ossenhaas biefstuk, versneden in 4 steaks
- 60 g runderbouillon
- 40 g brandy
- 60 g slagroom (ong. 48% vet)
- 2 el olijfolie
- 50 g boter, in blokjes
- 1 snuifje zout, naar smaak
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2301 kJ / 550 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 44 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Napolitaanse cake
Nessuna valutazione
Aardbeien mille-feuille
5 godz.
Tarbot met salsasaus
Nessuna valutazione
Alpenmacaroni
45 min
Skelethoofden
5 godz.
Gerookte zalm sneetjes
Nessuna valutazione
Pekingeend
45 min
Lamslende met roze pepersaus
45 min
Kipspiesjes met komijnrijst en warme groentesalade
2 godz.
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35 min
Halloween quiche
2 godz.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min