Beetroot carpaccio with burrata

5.0 3 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions

Suroviny

Dressing
  • extra virgin olive oil
    70 g
  • white vinegar
    30 g
  • lemon juice
    15 g
  • Dijon mustard
    ½ tsp
  • maple syrup
    10 g
  • dried basil
    ½ tsp
  • sea salt to taste
    1 - 2 pinches
  • ground black pepper to taste
    1 - 2 pinches
Beets
  • water
    1800 g
  • raw beetroots
    800 g
  • ice cold water to cool
  • rocket
    60 g
  • burrata cheese torn into pieces
    250 g
  • pomegranate arils (volitelně)
    2 tbsp
  • pecan nuts (volitelně)
    2 tbsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 310.6 mg
Protein 8.8 g
Kalorie 923.3 kJ / 220.7 kcal
Tuk 15.9 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 11.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...