Zařízení & příslušenství
Beetroot carpaccio with burrata
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (volitelně)2 tbsp
-
pecan nuts (volitelně)2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
310.6 mg
Protein
8.8 g
Kalorie
923.3 kJ /
220.7 kcal
Tuk
15.9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
11.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Baked Falafel with Jalapeño Tahini Sauce
50min.
Couscous with Lamb and Vegetables
Žádné hodnocení
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min.
Spiralized veggie nests with baked eggs & harissa mushrooms (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1hod.
Steamed snapper with Sicilian caponata
1hod. 40min.
Warming turmeric and ginger drink
10min.
Chicken mole and avocado papaya salsa
25hod.
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1hod.
Caprese omelette
30min.
Korean chicken cheese tteokbokki
30min.
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25min.
Sous-vide Pork Tenderloin with Ginger Glaze
1hod. 40min.