Zařízení & příslušenství
Beetroot carpaccio with burrata
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 25min.
8 portions
Suroviny
Dressing
-
extra virgin olive oil70 g
-
white vinegar30 g
-
lemon juice15 g
-
Dijon mustard½ tsp
-
maple syrup10 g
-
dried basil½ tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Beets
-
water1800 g
-
raw beetroots800 g
-
ice cold water to cool
-
rocket60 g
-
burrata cheese torn into pieces250 g
-
pomegranate arils (volitelně)2 tbsp
-
pecan nuts (volitelně)2 tbsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
310.6 mg
Protein
8.8 g
Kalorie
923.3 kJ /
220.7 kcal
Tuk
15.9 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
5.5 g
Sacharidy
11.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cauliflower hummus with green vegetables
1hod.
Sugar-free strawberry pistachio slice
50min.
Raspberry and basil sangria
40min.
Gluten-Free Date, Apple and Walnut Tea Bread
1hod. 30min.
Chunky guacamole
10min.
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4hod. 25min.
Vegan bao sliders
1hod. 50min.
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1hod.
Quick pulled pork in beer sauce
35min.
Lamb fajitas
30min.
Beef and feta koftas
1hod. 30min.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30min.