Květinová focaccia bez lepku

2.0 1 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 45min.
6 porcí

Suroviny

  • 520 gramů vody
  • 1 špetka cukru
  • 20 gramů čerstvého droždí
  • 200 gramů rýžové mouky
  • 100 gramů bramborového škrobu
  • 15 gramů psyllia
  • 10 gramů soli
  • 40 gramů olivového oleje plus navíc na vymazání
  • 1 čajová lžička xanthanové gumy
  • 1 - 2 polévkové lžíce olivového oleje
  • 1 - 2 polévkové lžíce vody
  • 50 gramů červené cibule na plátky
  • 50 gramů žluté papriky na plátky nebo kostky
  • 50 gramů brokolicových růžiček malých
  • 50 gramů cherry rajčat
  • 40 - 50 gramů vypeckovaných černých oliv
  • 10 gramů směsi bylinek, čerstvých např. rozmarýnu či bazalky
  • 1 čajová lžička hrubé soli

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Sodík 1041 mg
Protein 4.1 g
Kalorie 1557.1 kJ / 372.2 kcal
Tuk 17.8 g
Vláknina 5.3 g
Nasycený tuk 2.6 g
Sacharidy 49.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...