Zařízení & příslušenství
Kimchi Tofu Soup
Příprava 5min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves unpeeled2
-
cooking oil20 g
-
yellow onion sliced100 g
-
kimchi (Korean fermented vegetable) sliced (3 cm)200 g
-
chicken stock300 g
-
water300 g
-
gochujang (Korean chilli paste)60 g
-
salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
silken tofu cut in cubes (2 cm)400 g
-
coriander leaves1 sprigs
-
fresh green chilli sliced, to garnish1
-
fresh red chilli sliced, to garnish1
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
1405.2 mg
Protein
13.5 g
Kalorie
868.1 kJ /
207.5 kcal
Tuk
11.2 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
16.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Onsen Eggs
50min.
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min.
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min.
Hainanese Chicken Rice
4hod. 5min.
Ginger Scallion Fish Slices
40min.
Lemonade
5min.
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3hod. 30min.
Lotus Root Peanut Pork Rib Soup
1hod. 20min.
Homemade Soy Milk
30min.
Pork Adobo
55min.
Ayam Paprik
30min.
Chicken adobo
30min.