Zařízení & příslušenství
越式鮮蝦湯粉絲
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 人份
Suroviny
-
蒜頭2 粒
-
紅蔥頭30 克
-
油20 克
-
新鮮綜合菇類 任一種類,若超過2 公分可對半切100 克
-
10 克 薑新鮮香茅 (volitelně) 用刀背拍開10 克
-
水1300 克
-
鹽1 茶匙
-
1 塊 蔬菜高湯塊蔬菜高湯醬 自製1 大匙
-
冬粉 預先泡水15 分鐘150 克
-
去殼蝦仁150 克
-
櫻桃番茄100 克
-
蔥 切蔥花10 克
-
香油10 克
-
豌豆莢100 克
-
新鮮香菜 切碎2 枝
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Sodík
957.5 mg
Protein
10.9 g
Kalorie
1137.6 kJ /
271.9 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
38.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
炎夏解方
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan