Sopa de bacalhau com espinafres

Žádné hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 doses

Suroviny

  • cebola cortada em quartos
    70 g
  • dentes de alho
    2
  • azeite
    20 g
  • caldo de peixe líquido (ver dica)
    1000 g
  • batata cortada em cubos (3 cm aprox.)
    500 g
  • folhas de espinafres, frescas picadas grosseiramente
    150 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • paprika fumada
    1 pitada de
  • bacalhau fresco s/ pele cortado em cubos (4 cm aprox.)
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Sodík 1191.7 mg
Protein 31.1 g
Kalorie 1259 kJ / 300.9 kcal
Tuk 7.6 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 1.1 g
Sacharidy 26.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...