Pain au romarin méditerranéen

Pain au romarin méditerranéen

Žádné hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 1hod. 55min.
12 portion

Suroviny

  • 20 g de romarin frais
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 400 g d'eau
  • 25 g de levure fraîche
  • 2 pincées de sucre en poudre
  • 600 gramme de farine de blé et un peu pour le Varoma Cocotte et le plan de travail
  • 60 gramme d'huile d'olive et un peu pour le Varoma Cocotte
  • huile d'olive pour la Cocotte Thermomix®
  • 1 c. à café jus de citron fraîchement pressé
  • ½ c. à café gros sel de mer

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 211.7 mg
Protein 8 g
Kalorie 1072 kJ / 256 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 4 g
Nasycený tuk 2.2 g
Sacharidy 35.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...