Kompatibilní verze
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di pepe verde in grani in salamoia + q.b.
- 5 g di pepe rosa in grani + q.b.
- 5 g di pepe bianco in grani + q.b.
- 1000 g di acqua
- 100 g di cavolo viola, le cimette
- 100 g di cavolo bianco, le cimette
- 100 g di cavolo verde, le cimette
- 200 g di petto di pollo senza pelle a fette
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cavoletti di Bruxelles con pancetta e mandorle
50min
Spinaci al burro
30min
Verdure al vapore con salsa al curry
1h 10min
Carote tiepide alla salvia
35min
Filetti di merluzzo con contorno di cavolo nero
1h
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Filetto di nasello con contorno di finocchi e arance
30min
Insalata al Varoma con dressing al melograno
30min
Pollo al vapore con carciofi su letto di agretti
50min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min