Kompatibilní verze
Pollo con cavolfiori tricolore con olio aromatizzato ai pepi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di pepe verde in grani in salamoia + q.b.
- 5 g di pepe rosa in grani + q.b.
- 5 g di pepe bianco in grani + q.b.
- 1000 g di acqua
- 100 g di cavolo viola, le cimette
- 100 g di cavolo bianco, le cimette
- 100 g di cavolo verde, le cimette
- 200 g di petto di pollo senza pelle a fette
- 2 pizzichi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 669 kJ / 160 kcal
- Protein
- 14.1 g
- Sacharidy
- 2.1 g
- Tuk
- 10.6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluzzo al vapore con riso e spinaci
30min
Merluzzo e cavolfiore in salsa verde
40min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35min
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35min
Fagiolini in gremolada
30min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1h
Pollo al limone con asparagi verdi
35min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1h
Verdure al vapore con salsa al curry
1 Std. 10 Min