![Rape con espárragos a la marinera Rape con espárragos a la marinera](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B7FE70E3-728C-43BE-AB56-71CF3344FAF2/Derivates/650D62D5-2532-4B2E-B9B6-95159114C673.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 ramillete de espárragos verdes baby cortados en rodajas
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 50 g de vino blanco
- 150 g de fumet de pescado
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 1 cucharadita de pan rallado
- ½ cucharadita de sal (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 25.29 g
- Sacharidy
- 3.38 g
- Tuk
- 13.53 g
- Vláknina
- 0.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Rape en salsa americana
1 godz.
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape al limón con anchoas
25 Min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Rape al oporto
50 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 min
Bacalao con coulis de tomate fresco y albahaca para dos
25 Min
Rape en salsa de almendras
30 min
Calamares encebollados
1 godz.