Rape con espárragos a la marinera

Rape con espárragos a la marinera

4.4 68 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 30min
4 raciones

Suroviny

  • de cebolla
    100 g
  • dientes de ajo
    1 - 2
  • de aceite de oliva
    50 g
  • de espárragos verdes baby cortados en rodajas
    1 ramillete
  • de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
    600 g
  • de hebras de azafrán
    1 pellizco
  • de vino blanco
    50 g
  • de fumet de pescado
    150 g
  • de perejil fresco picado (solo las hojas)
    2 cucharadas
  • de pan rallado
    1 cucharadita
  • de sal (volitelně)
    ½ cucharadita

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 238 kcal / 995 kJ
Protein 25.29 g
Tuk 13.53 g
Sacharidy 3.38 g
Vláknina 0.96 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...