Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de cebolla
- 1 - 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 ramillete de espárragos verdes baby cortados en rodajas
- 600 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en medallones (4-8 uds.)
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 50 g de vino blanco
- 150 g de fumet de pescado
- 2 cucharadas de perejil fresco picado (solo las hojas)
- 1 cucharadita de pan rallado
- ½ cucharadita de sal (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 995 kJ / 238 kcal
- Protein
- 25.29 g
- Sacharidy
- 3.38 g
- Tuk
- 13.53 g
- Vláknina
- 0.96 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza al vapor de almejas
30 min
Bacalao al vapor con verduras y huevos poché
45 min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Calamares encebollados
1h
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Suquet de pescado y gambones con ajo negro
30 min
Rape en salsa de almendras
30 min
Rape y gambones con patatas al ajillo
45 min
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min