Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di filetti di sogliola
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- 1 scalogno a pezzi
- 400 g di zucchine verdi (tipo genovese) a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di vino bianco secco
- 30 g di farina tipo 00
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 2 cucchiai di pesto
- 8 fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1170 kJ / 279 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 17 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anelli di totano su crema di piselli
40 min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone al vino con punte di asparagi e quinoa
45 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50min
Tegamino di vongole e zucchine
40 min
Cozze su crema di zucchine
40 min
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Crema di zucchine
30 min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Passata di finocchi con ragù di calamari
1h