Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 750 g di sale grosso
- 2 branzini eviscerati (400 g ciascuno)
- 500 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 132.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 52.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55 min
Orata al sale
40min
Coda di rospo con verdure
40min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35 min
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Branzino al lime e pistacchi
30 min
Rombo pomodoro e nocciole
1 godz.
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min