Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 4 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
- 1 rametto di rosmarino, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di menta fresca, le foglie lavate ed asciugate
- 750 g di sale grosso
- 2 branzini eviscerati (400 g ciascuno)
- 500 g di acqua
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 4330 kJ / 1035 kcal
- Protein
- 132.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 52.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Orata al sale
40 min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Branzino al cartoccio
1h 10 min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min
Filetto di orata con peperoni
25 min
Pescatrice ai pomodorini
1h
Coda di rospo con verdure
40 min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1h 10 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 min