Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 - 200 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a dadini (3x3 cm)
- 400 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 3 uova sbattute
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Quiche vegetariana agli spinaci e peperoni
1h
Torta salata zucca e cipolle con coleslaw autunnale
55min
Quiche broccoli e pesto
1h 10min
Quiche di spinaci e speck
2h
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Brisèe ratatouille
1h 30min
Verdurine in sfoglia
1h
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2h 30min
Torta salata di bietole
1h
Crostata salata di spinaci
1h