Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 150 - 200 g di cipolle a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di zucca a dadini (3x3 cm)
- 400 g di foglie di spinaci freschi, lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 3 uova sbattute
Impasto
- 400 g di farina tipo 00
- 70 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 1 uovo, leggermente sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1608 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 40.5 g
- Tuk
- 19.6 g
- Vláknina
- 4.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso in torta verde
1h 30min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Crostata salata di spinaci
1 Std.
Torta salata agli spinaci
1h 30min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Brisèe ratatouille
1h 30min
Sfogliata ai funghi
1 Std. 40 Min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Quiche salata ai carciofi
1 Std. 20 Min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Torta salata con zucca e scarti di verdure
2 Std. 30 Min