Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta sfoglia come da Libro Base
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 50 g di cipolle in quarti
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di vino bianco secco
- 500 g di cuori di carciofo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 4 uova (da 60 g circa)
- 30 g di panna fresca liquida
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2046 kJ / 489 kcal
- Protein
- 13.2 g
- Sacharidy
- 28.5 g
- Tuk
- 36.6 g
- Vláknina
- 5.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 Std.
Crostata salata di spinaci
1h
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Flan ai carciofi con pancetta e provola affumicata
50 Min
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 Std. 20 Min
Strudel di verdure
2 Std.
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4h 15min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40 min
Torta pasqualina
2h 5 min
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Tortino di fagiolini e patate
1 Std. 30 Min