Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g frische Bärlauchblätter
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 250 g Erdäpfel, mehlig, geschält und halbiert
- 30 g Butter, in Stücken
- 1000 g Wasser
- 150 - 200 g Schlagobers, nach Geschmack
-
4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 2 Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 2 Prisen schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Msp. Muskatnuss, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 748 kJ / 179 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Leinölaufstrich
15min
Bärlauch-Erdäpfelkas
40 Min
Bärlauchcremesuppe
30 Min
Bärlauchpaste
20 Min
Bärlauch-Brennnesselspätzle mit Bergkäse
45min
Bärlauchlaibchen mit Kräutercreme
40 Min
Bärlauch-Zabaglione
10min
Bärlauchsuppe mit Lachs
30 Min
Bärlauchpesto
20 Min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30 Min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Bärlauchknödel mit Tomatensugo
1h 10min