Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter
- 300 g Rote Rüben, roh, geschält, in Würfeln (2 cm)
- 500 g Wasser
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - ½ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 1 EL Weißweinessig
- 1 Prise Zucker
- 1 Prise Kümmel, gemahlen
- 150 g Schlagobers
-
4
TL Kren, frisch gerissen
nebo 4 TL Oberskren, aus dem Glas
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1092 kJ / 261 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 371 mg
Alternativní recepty
Bärlauchcremesuppe
30min
Rote-Bete-Suppe mit Kräuter-Grieß-Klößchen
1h 10min
Karfiolsuppe mit gelben Linsen
35 Min
Vogerlsalatsuppe mit Topfennockerl
50min
Pastinaken-Karottensuppe mit Schwarzbrot Croûtons
25 min
Erdäpfel-Bärlauchsuppe
30min
Fenchelrahmsuppe mit Stremellachs
35 Min
Pastinaken-Cremesuppe
45min
Fenchel-Maroni Suppe
35 Min
Rote-Rüben-Suppe (vegan)
45min
Apfel-Sellerie-Cremesuppe
40min
Rote-Rüben-Selleriesuppe
40min