Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Fenchel, in Stücken
- 6 Frühlingszwiebeln, in 1-2 cm langen Stücken
- 600 g Kabeljaufilets, frisch, ohne Haut
- 1 EL Zitronensaft
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen weißer Pfeffer, gemahlen
- 500 g Wasser
-
1
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
Orangensauce
- 4 Orangen, filetiert
- 10 g Zucker
- 15 g Speisestärke
- 20 g Sherry, halbtrocken
- 100 g Orangensaft
- 100 g Saure Sahne
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, weiß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1270 kJ / 305 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 10.7 g
Alternativní recepty
Entenbrust mit Orangen-Ingwer-Sauce, Kartoffelpüree und grünen Bohnen
1h 10min
Kabeljau in Senfsauce
40 Min
Gewürz-Zander mit Topinambur-Kartoffel-Gemüse
45min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Seeteufel-Medaillons mit Fenchelsauce
1h 10min
Lachs mit Wirsing und Kartoffeln
50 Min
Edelfischragout
35min
Zander mit Spinat
30 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Lachsforelle auf Orangen-Sauerkraut
55min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 Min