Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
TM6 TM5

Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi

3.9 (37 hodnocení)

Suroviny

  • 1 Knoblauchzehe
  • 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
  • 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
  • 60 g Zitronensaft
  • 2 ½ TL Salz
  • 1 TL Pfeffer
  • 400 g Wasser
  • 500 g Blumenkohl, in Röschen
  • 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
  • 200 g Joghurt, 10% Fett
  • 40 g Butter
  • 1 Prise Muskat
  • ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1205 kJ / 288 kcal
Protein
29 g
Sacharidy
6 g
Tuk
16 g
Vláknina
4.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty