Kompatibilní verze
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1h
Lachs mit Blumenkohlpüree
40min
Warmer Spargelsalat mit gebeiztem Lachs und Sternanis
50hod.
Honig-Senf-Hähnchen mit Knoblauch-Blumenkohl-Püree
50min
Seelachs auf Curry-Grünkohl
45min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10min
Blumenkohl mit Erdnuss-Curry-Sauce
50min
Forelle mit Brokkolipüree
40min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50min
Jakobsmuscheln auf Pastinakenpüree mit Schinken-Croutons
40min