Kompatibilní verze
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g Kapern, eingelegt, abgespült
- 4 Stängel Dill, frisch, abgezupft
- 60 g Zitronensaft
- 2 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 400 g Wasser
- 500 g Blumenkohl, in Röschen
- 4 Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
- 200 g Joghurt, 10% Fett
- 40 g Butter
- 1 Prise Muskat
- ½ TL Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 6 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 4.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sellerie-Petersilienwurzel-Püree
45 Min
Edelfischragout
35 Min
Lachs mit Blumenkohlpüree
40 Min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Lachsbuletten
40 Min
Hähnchencurry mit falschem Reis
1 Std.
Hackfleischrolle mit Gemüse und Pilz-Sahne-Sauce
1h 50min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40 Min
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
45 Min
Königsberger Klopse mit Erbsenpüree
45 Min
Rindfleischragout auf Selleriepüree
1 Std.
Zander mit Gemüse-Kruste auf Blumenkohlpüree
40 Min