Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi

Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi

3.9 42 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • Knoblauchzehe
    1
  • Kapern, eingelegt abgespült
    30 g
  • Dill frisch, abgezupft
    4 Stängel
  • Zitronensaft
    60 g
  • Salz
    2 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Wasser
    400 g
  • Blumenkohl in Röschen
    500 g
  • Seezungenfilets (500-600 g), aufgetaut
    4
  • Joghurt, 10% Fett
    200 g
  • Butter
    40 g
  • Muskat
    1 Prise
  • Chiliflocken (Pul Biber), zum Bestreuen
    ½ TL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 29 g
Kalorie 1205 kJ / 288 kcal
Tuk 16 g
Vláknina 4.1 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...