Kompatibilní verze
Fischfilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Fischfilet mit Selleriepüree:
- 700 g Knollensellerie, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 TL Salz
- 4 Fischfilets (à 150-200 g), z.B. Kabeljau, Seehecht, Seelachs oder Rotbarsch
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Rapsöl
- 80 g Staudensellerie, in feinen Streifen
- 80 g Saure Sahne
- 1 gestr. TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
Kapern-Zitronen-Sauce:
- 1 Knoblauchzehe
- 1 TL Zitronenschale, in schmalen Streifen (Zesten)
- ½ TL Zitronensaft
- 40 g natives Olivenöl
- 50 g Kapern
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1700 kJ / 407 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 26 g
- Vláknina
- 8.5 g
Alternativní recepty
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45min
Seezunge mit Blumenkohlpüree und Kapernsauce - Kapari Soslu Dil Balığı ve Karnabahar Püresi
40 Min
Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat
40 Min
Chraime mit gedämpftem Heilbutt
1h
Fisch mit Fenchelgemüse an Orangensauce
45min
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50 Min
Schweinefilet mit Selleriepüree und Kapern-Zitronen-Sauce
40 Min
Mangold in Cidre mit Pute
1h
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1h
Sellerie-Kartoffelstampf mit Kabeljau und Paprika-Salsa
1u. 5min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1h 10min