Lachs-Tatar

Lachs-Tatar

4.3 90 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 5min.
6 Portionen

Suroviny

  • rosa Pfefferkörner und etwas mehr zum Garneiren
    1 TL
  • Dill abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
    2 Stängel
  • Lachsfilets, frisch, ohne Haut (Sushi-Qualität), in 3 Stücken
    300 g
  • Zitronensaft
    40 g
  • Olivenöl
    2 EL
  • Worcester-Sauce
    ½ TL
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Brunnenkresse
    100 g
    100 g gemischter Blattsalat

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 10 g
Kalorie 463 kJ / 111 kcal
Tuk 7 g
Sacharidy 1 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...