Lachs-Tatar
TM6 TM5

Lachs-Tatar

4.3 (75 hodnocení)

Suroviny

  • 1 TL rosa Pfefferkörner und etwas mehr zum Garneiren
  • 2 Stängel Dill, abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
  • 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, (Sushi-Qualität), in 3 Stücken
  • 40 g Zitronensaft
  • 2 EL Olivenöl
  • ½ TL Worcester-Sauce
  • ½ TL Salz
  • 1 Prise Pfeffer
  • 100 g Brunnenkresse
    nebo 100 g gemischter Blattsalat

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
463 kJ / 111 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
1 g
Tuk
7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty