Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 TL rosa Pfefferkörner und etwas mehr zum Garneiren
- 2 Stängel Dill, abgezupft und etwas mehr zum Garnieren
- 300 g Lachsfilets, frisch, ohne Haut, (Sushi-Qualität), in 3 Stücken
- 40 g Zitronensaft
- 2 EL Olivenöl
- ½ TL Worcester-Sauce
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
-
100
g Brunnenkresse
nebo 100 g gemischter Blattsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 463 kJ / 111 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Tatar
10 Min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Lachstatar auf Avocadomus
15 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 godz. 15 min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Rindfleisch-Tatar
30min
Meeresfrüchte-Cocktail
10 Min
Thunfischpâté
4h 20 min
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1 Std. 25 Min