Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
500
g Lachsfilets, frisch, ohne Haut
nebo 500 g Lachsforellenfilets, ohne Haut - 1 Bio-Orange
- 1 Apfel (ca. 150-180 g)
- 3 - 4 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 3 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft, etwas mehr zur Dekoration
- 1 Schalotte (ca. 20-30 g), halbiert
- ¾ TL Salz
- ½ TL gemahlener weißer Pfeffer
- 1 TL Senf
- 20 g Olivenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 519 kJ / 124 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Lachstatar auf Avocadomus
15min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Spargel mit Ziegenkäse und Portweinzwiebeln
50 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Sylter Landei mit gebackener Auster
30 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40 Min
Rindfleisch-Tatar
30 Min
Thunfischpâté
4h 20min
Lachs-Tatar
5min