
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl etwas mehr zum Braten
- 2 EL Zitronenthymian Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Garnieren
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet etwas mehr zum Garnieren
- ½ TL Salz etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Riesengarnelen, roh, geschält
- 1 gelber Paprika (ca. 250 g), in Stücken
- 250 g Weißwein
- 500 g Wasser
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- 1 Päckchen Safranfäden
- 4 Fischfilets (z.B. Forelle, Lachsforelle, Zander, Saibling), in Stücken (ca. 5 cm)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 481 kcal / 2015 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 32 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Exotische Pannacotta mit Garnelen
5hod. 50min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2hod. 15min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Thunfischpâté
4hod. 20min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1hod. 15min
Lachsforellentatar auf Erdäpfelcreme
35min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30min
Venusmuschelsuppe mit Riesengarnelen
1hod.
Lachs-Tatar
5min
Lachstatar auf Avocadomus
15min