Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl, etwas mehr zum Braten
- 2 EL Zitronenthymian, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Garnieren
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet, etwas mehr zum Garnieren
- ½ TL Salz, etwas mehr zum Abschmecken
- 4 Riesengarnelen, roh, geschält
- 1 gelber Paprika (ca. 250 g), in Stücken
- 250 g Weißwein
- 500 g Wasser
- 1 Rindsuppenwürfel (für 0,5 l)
- 1 Päckchen Safranfäden
- 4 Fischfilets (z.B. Forelle, Lachsforelle, Zander, Saibling), in Stücken (ca. 5 cm)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Abschmecken
- 250 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2015 kJ / 481 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20 Min
Steirische Fischsulz
7h
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1 Std. 15 Min
Spargel-Lachs-Tatar mit Vogerlsalat
40min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Gedämpfte Ananas mit Apfel-Ingwer-Sorbet
6 Std. 30 Min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Tatar
30min
Zander auf Shiitake-Pak Choi
50 Min
Scharfe Garnelensuppe
35min
Lachs-Tatar
5 Min