Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Milch, 1,5 % Fett
- 1 EL Steinpilze, getrocknet
- 350 g Steinpilze, frisch, 250 g davon in Stücken (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Tiroler Schinkenspeck, in Würfeln (7 mm) und 6 Scheiben fein aufgeschnitten
- 20 g Olivenöl
- 200 g Schlagobers
-
3
TL Gewürzpaste
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 600 g Wasser
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
-
6
Zweiglein Thymian, frisch
nebo 6 Zweiglein Rosmarin, frisch, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 846 kJ / 202 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Alternativní recepty
Maronisuppe mit Nuss-Fisch
35 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Vitello Tonnato
48j
Maronisuppe mit Pilztascherl
40min
Spargelcremesüppchen mit Käsechips
40min
Maronencremesuppe
30min
Tomaten-Cocktail
30min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Thunfischpâté
4h 20min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7 godz. 50 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1h 50 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min