Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Avocados, reif, geschält, entsteint, in Stücken
- 1 TL Salz
- 1 EL Zitronensaft
- 400 g Rinderhüftsteaks, ohne Fett und Sehnen, in Würfeln (3 cm), angefroren
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Cornichons, in Stücken
- 3 TL Kapern
- 7 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- ½ TL scharfer Senf
- 3 EL Olivenöl
- 1 EL Weißweinessig
- 4 EL Crème fraîche
- 4 Wachteleier, nur das Eigelb, in der Schale
- 4 EL Kaviar
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen
- 150 g gemischter Blattsalat, mit Wildkräutern
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1870 kJ / 447 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatar
10min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35 min
Vitello Tonnato
48u.
Peruanisches Ceviche
1h 15 min
Thunfischtatar mit Avocadocreme
20min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Lachstatar auf Schnittlauch-Schmand mit Kaviar
1h 15 min
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1u. 50min
Lachs-Tatar
5min
Sashimi vom Thunfisch mit Limetten-Sesam-Vinaigrette
20min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2j 15 menit
Beef- & Tuna-Tatar mit Trüffelmayonnaise
2j 15 menit