Kompatibilní verze
Ensalada de garbanzos y espinacas con cilantro y lima
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- 150 g de hojas de espinaca frescas
- 600 g de agua
- 100 g de cebolla
- 40 g de zumo de lima
- 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas)
- ½ cucharadita de azúcar
- 2 cucharadas de mostaza de Dijon
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva virgen extra
-
½
cucharadita de comino en grano
nebo ½ cucharadita de comino molido - ½ cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 868 kJ / 208 kcal
- Protein
- 10.68 g
- Sacharidy
- 22.5 g
- Tuk
- 8.2 g
- Vláknina
- 11.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ensalada de judías blancas con salmón ahumado
5 Min
Ensalada de lentejas con mozzarella, alcachofa y tomate
5h
Ensalada de lentejas con brotes y aguacate
10 min
Tabulé de lentejas
10 min
Ensalada rápida de brócoli
5 Min
Ensalada especiada de garbanzos
25 min
Ensalada de judías blancas con berberechos
2h 20min
Ensalada de salmón, kale y quinoa
1h
Ensalada de pasta con verduras de primavera
30 min
Ensalada templada de lentejas, coliflor y judías
30 min
Ensalada de lentejas al estilo griego
15min
Ensalada de espinacas y ciruelas con vinagreta de mango
10 min