Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 diente de ajo
- 100 g de cebolla
- 30 g de aceite
- 200 g de kale troceado
- 100 g de chorizo en rodajas de 5 mm
- 100 g de dados de beicon
- 800 g de lentejas cocidas en conserva (lavadas y escurridas)
- 150 g de patata en dados de 2 cm
- 700 g de caldo de carne
- 1 cucharada de pimentón
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1188 kJ / 284 kcal
- Protein
- 17.4 g
- Sacharidy
- 21.9 g
- Tuk
- 14.1 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 8.6 g
- Sodík
- 1725.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lentejas y soja con verduras
4 Std. 50 Min
Pilpil de garbanzos, acelgas y bacalao
1h
Risotto de kale y espárragos
30 Min
Guiso de lentejas y alubias con verduras
45 Min
Sopa francesa de verduras (Soupe au pistou)
1h
Bacalao con berza y garbanzos
50min
Sopa de kale con crujiente de beicon
35min
Potaje de garbanzos, manitas de cerdo y berza
40min
Arroz caldoso con verduras y espinacas
45 Min
Lentejas con tomate y acelgas
30 Min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5h 30min
Alubias con tomate y cúrcuma
30 Min