Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g mistura de ervas aromáticas frescas (manjericão, salsa, hortelã)
- 300 g queijo gorgonzola partido em pedaços
- 250 g curgete
- 6 bifes finos de peru
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b. p/ untar
- 1000 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 300 g arroz agulha
- 100 g leite
- 40 g farinha
- 1 c. chá de sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 16588.9 kJ / 3964.9 kcal
- Protein
- 512.1 g
- Sacharidy
- 50.6 g
- Tuk
- 174.2 g
- Nasycený tuk
- 53 g
- Vláknina
- 2.5 g
- Sodík
- 2707 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
1 Std. 5 Min
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1 Std. 30 Min
Lombo de salmão com crosta de ananás e cuscuz tropical
45 Min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 Min
Rolos de peito de peru com recheio de queijo
40 Min
Fricassé de pescada
1 Std. 10 Min
Almôndegas de frango e salsichas frescas com fettuccini
1 Std. 15 Min
Strogonoff de peru com molho de café
25 Min
Tagliatelle com peru e ervilhas
1 Std.
Almôndegas de peru
40 Min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 Min
Filetes com molho de mostarda com batatinhas novas e ovos escalfados
50 Min