
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 387 kcal / 1619 kJ
- Protein
- 16.8 g
- Tuk
- 16.2 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Sarde in saor
24hod. 30min
Frittelle all’uvetta
30min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35min
Tom Yum Kung
30min
Vellutata di asparagi
45min
Fritole veneziane
2hod. 40min
Vellutata di porri
40min
Bigoli con ragù di anatra
2hod.
Sarde in saor
25hod.
Vellutata di funghi
50min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min