Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Sarde in saor
25h
Risotto con lo sclopit
40 min
Risotto agli asparagi bianchi con uovo grattugiato
40 min
Remoulade di sedano rapa
10min
Vellutata di asparagi bianchi e prosciutto crudo (senza glutine)
35 min
Virgin cocktail melone e cetriolo
10min
Punch al cocco
50 min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Schüttelbrot (schiacciata tirolese)
3h 30min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto
15 Min
Torta russa di Verona
2h
Bigoli con ragù di anatra
2h