Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di acqua
- 200 g di sarde intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Gomiti, olive e acciughe
30min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Faraona ai funghi porcini
1h 10min
Sarde in saor
25h
Canederli allo speck
2 godz. 40 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Fritole veneziane
2 godz. 40 min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Salsa peverada
30min
Bigoli con ragù di anatra
2h