Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Bigoli
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 10 g di olio di oliva
- 1 pizzico di sale
Salsa
- 200 g di cipolle a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di sarde fresche intere, eviscerate, pulite e spinate, in filetti
- 20 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
Terminare la preparazione
- farina tipo 00 q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1619 kJ / 387 kcal
- Protein
- 16.8 g
- Sacharidy
- 43.6 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Vellutata di porri e bottarga di muggine
50min
Crema di pomodoro
30 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40min
Pinza triestina
6h
Sarde in saor
25h
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35min
Crema di pomodoro
25min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40min
Vellutata di porri e patate
40min
Cannelloni al radicchio rosso e taleggio
1 Std. 35 Min
Vellutata di porri
40min