Brodetto di Porto Recanati

Brodetto di Porto Recanati

3.0 4 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 55min.
4 porzioni

Suroviny

  • 30 g di cipolla
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di calamari interi piccoli puliti
  • 200 g di vino bianco secco
  • 800 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
  • 300 g di canocchie pulite
  • 20 g di aceto
  • 2 cucchiaini di sale
  • 200 g di acqua calda
  • 1 bustina di zafferano
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • fette di pane tostato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1428.6 mg
Protein 78.9 g
Kalorie 2395.7 kJ / 572.6 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 0.2 g
Nasycený tuk 4.2 g
Sacharidy 7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...