
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 547.2 kcal / 2289.8 kJ
- Protein
- 60.4 g
- Tuk
- 32.5 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Insalata di mare
1hod. 30min
Calamari alla napoletana
40min
Tagine di rana pescatrice
1hod. 5min
Filet mignon con porcini e castagne
1hod. 30min
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1hod. 50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Brodetto ricco con crostoni
1hod.
Polpo in rosso
35min
Zuppetta di crostacei
40min
Calamari in umido
55min