Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli, puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie, pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2289.8 kJ / 547.2 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Seppie ripiene su coulisse di pomodorini
50min
Cannocchie al Varoma
55min
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1h 5min
Quadrucci seppie e piselli
1 godz. 45 min
Brodetto di Fano
1h
Brodetto romagnolo
50min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Brodetto ricco con crostoni
1h
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min