Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli, puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie, pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2289.8 kJ / 547.2 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Brodetto romagnolo
50 min
Carciofi alla romana
50 min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1 Std.
Brodetto alla triestina
1 Std.
Zuppa di pesce Maiorchina
45 Min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2 godz. 10 min
Insalata di mare con salsa allo yogurt e ravanelli
1h 20 min
Frittata con carciofi
40 Min
Anello di polenta con sugo ai funghi e speck
1h 30 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 godz. 15 min
Risotto al ragù bianco di mare
30 min
Zuppa inglese in verrina
2h 25 phút