Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di cipolla
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di calamari interi piccoli, puliti
- 200 g di vino bianco secco
- 800 g di pesce misto per zuppa, pulito e a filetti (vedere consigli)
- 300 g di canocchie, pulite
- 20 g di aceto
- 2 cucchiaini di sale
- 200 g di acqua calda
- 1 bustina di zafferano
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- fette di pane tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2289.8 kJ / 547.2 kcal
- Protein
- 60.4 g
- Sacharidy
- 3.2 g
- Tuk
- 32.5 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Calamari cipolle e patate
50 Min
Zuppa di pesce misto
40 λεπτ.
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1h
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Žádné hodnocení
Seppie con i piselli
40 λεπτ.
Baccalà gratinato
1h
Coniglio ripieno ai carciofi
1h 40min
Insalata di calamari
55min
Polenta con zuppetta di pesce e ceci
2h 10 min
Zuppa del pescatore
50 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30min