Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 70 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Penne con le cozze
1 Std.
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Fusilli alle cozze piccanti
55 Min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1 godz. 5 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Spaghetti al tonno
40 Min
Pepata di cozze
55 Min
Cozze ripiene
1h 30 min
Champignon ripieni con gamberi su crema di curcuma
50 min
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Cozze al vino bianco e salsa alla panna
45 Min
Spaghetti cozze e gamberi
25min