Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 800 g di cozze fresche pulite
- 70 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b. per irrorare
- 150 g di guanciale di maiale a cubetti
- 70 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 320 g di pasta secca tipo bucatini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2305 kJ / 551 kcal
- Protein
- 25.1 g
- Sacharidy
- 63.1 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spaghetti al tonno
40 min
Penne risottate con le cozze
1h 5 min
Linguine ai gamberoni
30 min
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Bucatini all'amatriciana
45 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Pepata di cozze
55 min
Bavette con scampi all'arancia
15min
Penne con le cozze
1h
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti alla marinara in bianco
50 min