Kompatibilní verze
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gaspacho
- 150 g de betterave crue, détaillée en gros dés
- 80 g de pomme granny-smith (½ pomme env.)
- 10 g d'échalote
- 1 branche de cerfeuil frais
- 15 g de jus de citron
- 130 g de yaourt à la grecque
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 80 g de fromage de chèvre frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 536 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho concombre, cumin et gouda
10 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 godz.
Gaspacho concombre-vinaigre balsamique et glace chèvre-poivre de Sichuan
12h
Crème de roquette au chèvre
30 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45 min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15 min
Gaspacho de betterave
10 min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20 min
Gaspacho concombre et pomme
10 min
Mousses de betterave en deux façons
15min