Kompatibilní verze
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le gaspacho
- 150 g de betterave crue, détaillée en gros dés
- 80 g de pomme granny-smith (½ pomme env.)
- 10 g d'échalote
- 1 branche de cerfeuil frais
- 15 g de jus de citron
- 130 g de yaourt à la grecque
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
La mousse
- 100 g de crème liquide entière, très froide
- 80 g de fromage de chèvre frais
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 cerneaux de noix, concassés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 536 kJ / 129 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 6.2 g
- Tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe froide pomme-betterave
30 Min
Gaspacho concombre-feta
10 Min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2 Std.
Gaspacho carotte-orange, chantilly à l'aneth
30 Min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15 Min
Gaspacho tomate-fraise
2h 15min
Gaspacho de betterave
10 Min
Gaspacho de tomate
20 Min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min
Gaspacho de melon
10 Min