Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de panais
- 200 g de lait entier, de préférence
- 400 g d'eau
- du sel
- 40 g de noisettes entières
- 50 g de crème liquide entière
- 2 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 797 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Crème de butternut aux châtaignes
35 Min
Crème de butternut au chorizo
30min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de patate douce et panais aux langoustines
45min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13h
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Crème de chou-fleur
30min
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35 Min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35 Min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min