Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g de panais
- 200 g de lait entier, de préférence
- 400 g d'eau
- du sel
- 40 g de noisettes entières
- 50 g de crème liquide entière
- 2 brins de cerfeuil frais, ciselés
- 2 c. à soupe d'huile de noisette
- du poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 797 kJ / 192 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 12 g
Alternativní recepty
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 Min
Soupe à la courge et au lait de coco
55 Min
Menu prêt à l'avance - Velouté de panais au foie gras
1 Std.
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 Min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40 Min
Soupe de panais
35 Min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40 Min
Velouté de panais et pomme au curry
35 Min
Crème de butternut aux châtaignes
35 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté de carotte au lait de coco
50 Min