
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'amandes émondées
-
70
g de pain dur coupé en morceaux
nebo 70 g de biscottes en morceaux - 1 - 2 gousses d'ail à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de sel fin non raffiné de préférence, à ajuster en fonction des goûts
- 750 g d'eau
- 5 g de vinaigre de xérès
- 70 g d'huile d'olive extra vierge
-
200
g de raisin frais, pour la finition
nebo 200 g de pommes coupées en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 550 kcal / 2282 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chutney de poivrons au safran
55min
Crème d'aubergine à l'amande
20min
Gaspacho tomates ananas
1hod. 5min
Gaspacho de tomate
20min
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Žádné hodnocení
Tarama aux œufs de cabillaud
1hod. 15min
Gaspacho
12hod.
Gaspacho indien
2hod.
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho tomate-fraise
2hod. 15min
Taboulé aux herbes
2hod. 15min
Salmorejo (crème espagnole à la tomate)
10min