Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 200 g de poivron rouge, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive extra vierge
- 150 g de tomate, détaillée en cubes
- 400 g de blettes, feuilles et côtes séparées et coupées en morceaux
- 1 dose de safran (0,1 g)
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 200 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à café de gros sel, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de riz long blanc
- 60 g de petits pois surgelés
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 citrons jaunes non traités
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 618 kJ / 146 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 24 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pâtes à la bolognaise végétarienne
45 min
Paëlla aux haricots rouges
1h 15min
Bolognaise de soja
40 Min
Aubergine au tofu
1h
Bolognaise aux lentilles vertes
40 Min
Couscous végétarien
35min
Couscous végétarien
35min
Tofu façon grand-mère
3h
Chili sans viande
1h
Chili végétarien
1h 5min
Paëlla veggie
50min
Hamburger végétarien
4h 45min