Kompatibilní verze
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2711 kJ / 652 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Spinach, Tomato And Cheese Lasagne
2 Std. 45 Min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Root Veggie Gratin with Blue Cheese
1h 30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 mnt
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45 min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30 min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min