Kompatibilní verze
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Cauliflower
- 1 cauliflower (approx. 650-700 g), cut in small florets
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- ½ tsp ground nutmeg
- 1 pinch fine sea salt, plus 1 tsp for cooking pasta
- 1 pinch ground black pepper
- 1 Tbsp olive oil
-
100
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 50 g blanched hazelnuts
- 1200 g water, for cooking pasta
- 300 g dried pasta, orecchiette shape
Brown Butter Sauce
- 150 g unsalted butter, diced
- 1 tsp fine sea salt
- 150 g double cream
- 1 tsp garlic powder
- 1 pinch ground black pepper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2711 kJ / 652 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 46 g
Alternativní recepty
Baked Penne with Vegetables
1h 5min
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Mushroom Parmentier
1h 10min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h