Paprikový guláš na červeném víně
TM31 TM5 TM6

Paprikový guláš na červeném víně

4.4 (18 hodnocení)

Suroviny

  • 2 stroužky česneku
  • 400 gramů cibule, napůl
  • 40 gramů oleje
  • 800 gramů hovězího masa na guláš, např. kližky
  • 1 čajová lžička cukru
  • 70 gramů rajčatového protlaku
  • 300 gramů rajčat, na malé kousky
  • 250 gramů červeného vína
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy
  • 3 polévkové lžíce červené papriky
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1 čajová lžička mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky kmínu, drceného
  • 1 polévková lžíce čerstvé majoránky
  • 3 bobkové listy, suché
  • 5 jalovcových bobulek
  • 2 hřebíčky
  • 400 gramů papriky, červené a zelené na proužky
  • 150 gramů vody

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
1472 kJ / 352 kcal
Protein
31 g
Sacharidy
15 g
Tuk
16 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty