Zařízení & příslušenství
Paprikový guláš na červeném víně
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 25min.
6 porcí
Suroviny
-
2 stroužky česneku
-
400 gramů cibule napůl
-
40 gramů oleje
-
800 gramů hovězího masa na guláš např. kližky
-
1 čajová lžička cukru
-
70 gramů rajčatového protlaku
-
300 gramů rajčat na malé kousky
-
250 gramů červeného vína
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
3 polévkové lžíce červené papriky
-
2 čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička mletého černého pepře
-
½ čajové lžičky kmínu, drceného
-
1 polévková lžíce čerstvé majoránky
-
3 bobkové listy suché
-
5 jalovcových bobulek
-
2 hřebíčky
-
400 gramů papriky červené a zelené na proužky
-
150 gramů vody
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
31 g
Kalorie
1472 kJ /
352 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Je nás hodně!
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuřecí stehenní řízky s brokolicí, žampióny a těstovinami
35min.
Vepřové závitky s rýží
55min.
Amaretová očka
2hod. 40min.
Vepřové stew na rajčatech s rýží basmati
30min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Líčka marinovaná v černém pivu
4hod. 35min.
Paprikový guláš na červeném víně s houskovým knedlíkem
1hod. 25min.
Hovězí guláš s knedlíky ze staršího pečiva
2hod.
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min.
Zabijačkový guláš s knedlíkem
1hod. 35min.
Klasický maďarský guláš
1hod. 45min.
Katův šleh
35min.