
Zařízení & příslušenství
Hovězí svíčková a žampióny s květákovým salátem
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
Květákový salát
-
květáku na růžičky (3 cm)400 gramů
-
červené cibule na čtvrtky100 gramů
-
mrkve na kousky (3 cm)100 gramů
-
sušených rajčat, v oleji scezených40 gramů
Hovězí maso a houby
-
olivového oleje60 gramů
-
hovězí svíčkové na kousky (3 cm)500 gramů
-
mletého černého pepře2 špetky
-
soli½ čajové lžičky
-
másla na kousky30 gramů
-
stroužek česneku1
-
hlaviček čerstvých žampiónů na čtvrtky200 gramů
-
hovězí bujón (pro 0,5 l vody) rozdrobený1
-
vody30 gramů
-
kukuřičného škrobu10 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
501 kcal /
2084 kJ
Protein
34 g
Tuk
33 g
Sacharidy
16 g
Nasycený tuk
10 g
Sodík
1376 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Rychlé večeře na zahřátí
10 recept
Česká republika
Česká republika