
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Květákový salát
- 400 gramů květáku, na růžičky (3 cm)
- 100 gramů červené cibule, na čtvrtky
- 100 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 40 gramů sušených rajčat, v oleji, scezených
Hovězí maso a houby
- 60 gramů olivového oleje
- 500 gramů hovězí svíčkové, na kousky (3 cm)
- 2 špetky mletého černého pepře
- ½ čajové lžičky soli
- 30 gramů másla, na kousky
- 1 stroužek česneku
- 200 gramů hlaviček čerstvých žampiónů, na čtvrtky
-
1
hovězí bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený
nebo 1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty - 30 gramů vody
- 10 gramů kukuřičného škrobu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2084 kJ / 501 kcal
- Protein
- 34 g
- Sacharidy
- 16 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 1376 mg
Alternativní recepty
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Vepřová panenka s černou pepřovou omáčkou
40 Min
Vepřová panenka s tymiánovými bramborami a borůvkovou omáčkou
40 Min
Guláš z vepřové panenky
40 Min
Roštěnky s bramborami
1h 20min
Hamburger s trhaným vepřovým masem s BBQ omáčkou z Jižní Karoliny
5 Std. 15 Min
Tom Yum s kokosovým mlékem
35 Min
Vepřové medailonky s liškovou omáčkou a knedlíčky
50 Min
Krémové žampióny s pečenými bramborami
1h 30min
Jelení se šípkovou omáčkou
1h 20min
Pomalu vařené krémové krůtí s houbami
4h
Hovězí Stroganoff
35 Min