Carbonara vegana

Carbonara vegana

4.0 30 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di bevanda a base di soia
    80 g
  • di olio di semi di mais
    120 g
  • di sale
    2 cucchiaini rasi
  • di curry in polvere
    1 cucchiaini rasi
  • di tofu affumicato, in pezzi (3-4 cm)
    175 g
  • di acqua
    850 g
  • di pasta secca tipo farfalle
    400 g
  • di zucchine a cubetti (1 cm)
    200 g
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 690 kcal / 2887.1 kJ
Protein 17.7 g
Tuk 33.7 g
Sacharidy 78.3 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sodík 1213.3 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...