Carbonara vegana

Carbonara vegana

4.1 36 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 80 g bevanda a base di soia
  • 120 g di olio di semi di mais
  • 2 cucchiaini rasi di sale
  • 1 cucchiaini rasi di curry in polvere
  • 175 g di tofu affumicato, in pezzi (3-4 cm)
  • 850 g di acqua
  • 400 g di pasta secca tipo farfalle
  • 200 g di zucchine a cubetti (1 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1213.3 mg
Protein 17.7 g
Kalorie 2887.1 kJ / 690 kcal
Tuk 33.7 g
Vláknina 4.4 g
Nasycený tuk 4.6 g
Sacharidy 78.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...