
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 - 2 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva
- 70 - 80 g de jamón curado en dados
- 400 g de espinacas congeladas (previamente descongeladas y escurridas)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 6 huevos duros cortados por la mitad a lo largo
- 500 g de leche
- 50 g de harina
- 30 g de mantequilla (y un poco más para engrasar la fuente)
- 1 pellizco de nuez moscada molida
-
150 - 200
g de mozzarella rallada
nebo 150 - 200 g de queso emmental rallado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 474 kcal / 1979 kJ
- Protein
- 22.95 g
- Tuk
- 37.54 g
- Sacharidy
- 10.95 g
- Vláknina
- 2.23 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espinacas a la crema con huevos poché
35min
Pastel de verduras con huevo y queso
30min
Molinetes de hojaldre y ternera
35min
Pudin de gambas, cangrejo y atún
4hod. 20min
Rollitos de pollo con salsa de guisantes
40min
Costrada de espinacas y queso feta
1hod.
Huevos gratinados
20min
Quiche de calabacín con jamón york
1hod.
Sándwich de espárragos y atún
10min
Huevos gratinados rellenos de jamón
20min
Quiche de tomate y atún
30min
Calabacines rellenos de pavo
40min