
Kompatibilní verze
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 7 dientes de ajo
- 30 g de azúcar
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
- 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
- 120 g de frambuesas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 250 kcal / 1046 kJ
- Protein
- 23.66 g
- Tuk
- 12.04 g
- Sacharidy
- 11.78 g
- Vláknina
- 3.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Canapé de langostino con puré de guisantes a la menta
1 Std.
Minicroissants de langostino y sobrasada
1 Std. 20 Min
Dorada a la sal
35 Min
Brochetas de pez espada a la mantequilla negra con cerveza
25 Min
Rollitos de lenguado con piperrada
30 Min
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Ventresca de atún rojo con gelatina de tomate
3 Std. 30 Min
Nems de langostinos con emulsión de piña
25 Min
Rollitos de fletán al vapor con crema de guisantes
25 Min
Dorada a la plancha con crema de guisantes y tapenade
45 Min
Bacalao en salsa verde
30 Min
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 Min