Kompatibilní verze
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 7 dientes de ajo
- 30 g de azúcar
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
- 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
- 120 g de frambuesas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 23.66 g
- Sacharidy
- 11.78 g
- Tuk
- 12.04 g
- Vláknina
- 3.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón con salsa de champiñones y patatas
50 Min
Gambones o langostinos marinados en papillote
2h 30min
Tartar de bonito con espuma de cebollino
20p
Brochetas de pollo al estilo de la India
8h 30min
Bricks de cangrejo
35 Min
Salmón a la sal con patatas al vapor
1h
Merluza de pincho con jugo de gallo (Iago Castrillón)
1 Std. 50 Min
Carpaccio de gambón y kumquat para dos
30min
Huevos en cocotte con espinacas, queso, salmón y aguacate
25 Min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30min
Tortilla de champiñones al vapor con verduritas y jamón de York
30min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min