Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
TM31 TM5 TM6

Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas

4.4 (7 hodnocení)

Suroviny

  • 200 g de cebolla en cuartos
  • 7 dientes de ajo
  • 30 g de azúcar
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
  • 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
  • 120 g de frambuesas frescas

Nutriční hodnoty
na 1 ración
Kalorie
1046 kJ / 250 kcal
Protein
23.66 g
Sacharidy
11.78 g
Tuk
12.04 g
Vláknina
3.43 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty