Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas

Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas

4.4 7 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 40min
6 raciones

Suroviny

  • de cebolla en cuartos
    200 g
  • dientes de ajo
    7
  • de azúcar
    30 g
  • de aceite de oliva
    40 g
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
    2
  • de espárragos verdes (500 g)
    2 manojos
  • de frambuesas frescas
    120 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 250 kcal / 1046 kJ
Protein 23.66 g
Tuk 12.04 g
Sacharidy 11.78 g
Vláknina 3.43 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...