Kompatibilní verze
Ataditos de solomillo ibérico con salsa de frambuesas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de cebolla en cuartos
- 7 dientes de ajo
- 30 g de azúcar
- 40 g de aceite de oliva
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 2 solomillos de cerdo ibérico (de aprox. 300 g) salpimentados
- 2 manojos de espárragos verdes (500 g)
- 120 g de frambuesas frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1046 kJ / 250 kcal
- Protein
- 23.66 g
- Sacharidy
- 11.78 g
- Tuk
- 12.04 g
- Vláknina
- 3.43 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40min
Tartar de buey
10 Min
Patatas rellenas de setas y foie con salsa de trufa
1h 40min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Brochetas de tomates secos a la hierbabuena
1 Std. 15 Min
Macarons de chocolate con foie
3h
Mocktail de aguacate al tomillo
10 Min
Chuletón a la brasa con salsa de oporto y pimientos con provoleta
1h 10 min
Panna cotta de foie con compota de higos y manzana
3h
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 min
Chuletas de cerdo con cebolla agridulce y mayonesa de berberechos para dos
30 min
Brocheta crujiente de gambón con salsa de mango
30 min