
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
- 180 - 200 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
- 70 g de tomate frito
- 300 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 453 kcal / 1892 kJ
- Protein
- 16.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz con pollo en adobo y judías verdes
12hod. 45min
Lentejas con setas y morcilla
3hod.
Risotto con gambas, salchichas y manzana
30min
Arroz con cordero
1hod. 10min
Arroz criollo
45min
Gulash con cerveza
1hod. 10min
Estofado de ternera con tortellini
1hod.
Fideos con verduras
30min
Garbanzos a la catalana
35min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1hod.
Costillas al vino con arroz
1hod.