Cazuela de cordero y arroz con berenjenas

Cazuela de cordero y arroz con berenjenas

3.9 18 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 50min
6 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva
    70 g
  • de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
    500 g
  • de cebolla en cuartos
    180 - 200 g
  • dientes de ajo
    2 - 3
  • berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
    1
  • de tomate frito
    70 g
  • de arroz de grano redondo
    300 g
  • de caldo de carne
    800 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 453 kcal / 1892 kJ
Protein 16.5 g
Tuk 23.8 g
Sacharidy 43.2 g
Vláknina 3.1 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...