![Cazuela de cordero y arroz con berenjenas Cazuela de cordero y arroz con berenjenas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6324425F-C0B6-49A1-A881-0CD6452B07ED/Derivates/181D1E43-CE13-421D-83DD-0D27817FC06B.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g de aceite de oliva
- 500 g de carne de cordero (sin nervios) salpimentada y en dados de 3x3 cm
- 180 - 200 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 1 berenjena (350-400 g) con piel, en dados de 2x2 cm
- 70 g de tomate frito
- 300 g de arroz de grano redondo
- 800 g de caldo de carne
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1892 kJ / 453 kcal
- Protein
- 16.5 g
- Sacharidy
- 43.2 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 3.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz criollo
45 min
Pollo a la cazadora
40 мин.
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50 мин.
Escalopines al marsala con champiñones
20 Min
Jambalaya de pollo
50 мин.
Arroz con cordero
1 godz. 10 min
Fideos con verduras
30 min
Escalopines al limón y vino blanco
35 min
Pastel rápido de carne picada y puré de patatas
45 min
Estofado de ternera con tortellini
1 godz.
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1 godz.
Estofado de cordero con berenjenas
1 godz.