Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1091.1 mg
Alternativní recepty
Pancit Palabok (rice noodles with chicken ragout and shrimp)
1 Std. 20 Min
Asparagus and potatoes with hollandaise
50 Min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Pâtè with Riesling
3h
Low fat vanilla and raspberry skyr ice cream
10 Std. 15 Min
Apple cake
1 Std.
Choux pastry
2h
Cheese puffs with honeyed goat's cheese
2 Std. 30 Min
Potted baby vegetables
6h 15min
Green fig and lime marmalade
1h 10min
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Cream of mushroom soup
20min