Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1091.1 mg
Alternativní recepty
Beurre blanc
15min
Gougères
55min
Cucumber soup with prawn skewers
Žádné hodnocení
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Žádné hodnocení
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Poppy seed strudel with crumble topping
3u. 15min
Béarnaise sauce
20min
L&P cheesecake
4 Std.
Spaetzle
35 Min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2 Std. 20 Min
Lamb dhansak
25h 45min
Sri Lankan red beef curry with rice
1h 40min