Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pastry
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 170 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 100 g chilled water
Pork filling
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 900 g pork meat, sinew free, cut into cubes (2 cm), partially frozen
- 2 tsp sea salt, to taste
- 1 tsp ground black pepper
- 20 g brandy
- 100 g button mushrooms, sliced
- 20 g shelled pistachios (optional)
Assembly
- butter, to grease
- 300 g rindless bacon rashers (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
Jelly
- 6 titanium strength gelatine leaves
- 200 g Madeira wine (see Tips)
- 130 g water
- 30 g pure maple syrup
- 1 tsp white wine vinegar
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1879.9 kJ / 447.6 kcal
- Protein
- 32.9 g
- Sacharidy
- 33.8 g
- Tuk
- 20 g
- Nasycený tuk
- 10.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 1091.1 mg
Alternativní recepty
Fig and walnut ice cream
8h 40 min.
Milanese risotto
25 min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes, TM6)
2 Std. 10 Min
Boba Cheesecake
6h 45min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30 min
Sabayon
15min
Floating islands
40 Min
Sous vide asparagus with poached eggs (TM5)
1h 5min
Pumpkin leaf stew with prawns (M'boa com xima)
55 min
Boeuf bourguignon
1h 30 min
Gazpacho
1h 15min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2 godz.