Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g nasion soi, suchych
- 1500 g wody
- 150 g korzenia selera, pokrojonego na kawałki
- 3 ząbki czosnku
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- masło, do natłuszczenia formy i do ułożenia na wierzchu masy
- bułka tarta, do oprószenia formy
- 2 jajka
- 70 g płatków owsianych
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- ¼ łyżeczki tymianku, suszonego
-
100
g orzechów pistacjowych, łuskanych, niesolonych
nebo 100 g pestek dyni
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 617.3 kJ / 147.4 kcal
- Protein
- 7.4 g
- Sacharidy
- 11.3 g
- Tuk
- 8.9 g
- Nasycený tuk
- 1.6 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 143.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasztet warzywny z soczewicą
2hod. 30min
Pasta bezjajeczna
5min
Sundal z ciecierzycy
6 godz. 45 min
Pasztet z brukwi
2h 5min
Pilaw z bakaliami
50 Min
Pasta wegetariańska
10min
Fasola adzuki po prowansalsku
13 Std.
Pasta z cukinii i soczewicy
1 godz. 10 min
Pasztet gryczany pełen roślinnego białka
3hod.
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Placek z hummusem z cieciorki
20min
Wegańska fasolka po bretońsku
13h 50min