Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 - 6 cebul (ok. 500 g), nieobranych, przekrojonych na pół
- 30 - 50 g kolendry, świeżej
- 25 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 4 ząbki czosnku
- 2 zielone papryczki chili, świeże, bez gniazd nasiennych, pokrojone na kawałki
- 40 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 1 łyżeczka kminu rzymskiego, mielonego
- 60 g wiórków kokosowych
- 1 ½ łyżeczki soli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 286.6 kJ / 68.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatar z fasoli
5min
Ostry sos z bananów
35 min
Cebulowe serniczki z ricotty z Varomy
1h
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1 Std. 40 Min
Kawior z bakłażana
50 min
Pasta z cukinii i czosnku
55 min
Dip z karczochów i tofu
5min
Hummus z groszkiem
10min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasta z bakłażana
55 min
Pasta z pieczonego bakłażana
1u. 50min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 min