Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 240 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej z zalewy
- 5 gałązek tymianku, świeżego, tylko liście
- 1 - 2 ząbki czosnku
- 10 g kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki
- 2 szczypty soli
- 1 łyżeczka czarnuszki
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 180 kJ / 43 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 0.2 g
- Vláknina
- 4.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hummus z suszonymi pomidorami
10min
Hummus z buraka
1h
Hummus z buraka
1h
Pasta z pieczonej papryki i orzechów włoskich (Muhammara)
1h 40min
Pasta z kaszy pęczak i pora
40 min
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Pasta z topinamburu
35min
Pasta wegetariańska
10min
Pasta z cukinii i soczewicy
1h 10min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15min
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55min
Pasta z prażonego słonecznika
10min