Zařízení & příslušenství
Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch
Příprava 15min.
Celkový 11hod.
8 portions
Suroviny
-
butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
-
whole milk600 g
-
double cream200 g
-
caster sugar130 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
ground cinnamon½ tsp
-
ground ginger¼ tsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
fine sea salt1 pinch
-
pecan nut halves100 g
-
unsalted butter diced20 g
-
soft dark brown sugar40 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
96 mg
Protein
7 g
Kalorie
1827 kJ /
440 kcal
Tuk
31 g
Nasycený tuk
13 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cranberry Sauce
1hod.
Brussels Sprouts with Cranberries and Pecans
35min.
Almond Vegetable Crumble
7hod.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2hod. 45min.
Asparagus and Mango Salad
35min.
Hollandaise Sauce
15min.
Sticky Toffee Puddings
1hod.
Apricot and Nut Stuffing
45min.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6hod. 45min.
Chestnut and Cranberry Stuffing
1hod. 55min.
Maple, Pecan and Banana Bread
1hod. 30min.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min.