Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch

Spiced Squash Ice Cream with Pecan Crunch

4.6 13 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 11hod.
8 portions

Suroviny

  • butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
    500 g
  • whole milk
    600 g
  • double cream
    200 g
  • caster sugar
    130 g
  • egg yolks from medium eggs
    6
  • ground cinnamon
    ½ tsp
  • ground ginger
    ¼ tsp
  • natural vanilla extract
    1 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • fine sea salt
    1 pinch
  • pecan nut halves
    100 g
  • unsalted butter diced
    20 g
  • soft dark brown sugar
    40 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 96 mg
Protein 7 g
Kalorie 1827 kJ / 440 kcal
Tuk 31 g
Nasycený tuk 13 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...