Zařízení & příslušenství
Rajčatový kečup
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
750 gramů rajčat v plechovce750 gramů zralých rajčat na čtvrtky
-
140 gramů červené papriky na kousky
-
110 gramů červené cibule napůl
-
1 ½ stroužku česneku
-
40 gramů červeného vinného octa
-
2 špetky muškátového oříšku, nastrouhaného
-
⅓ čajové lžičky mletého černého pepře
-
¾ čajové lžičky sladké červené papriky
-
¾ čajové lžičky soli
-
45 gramů medu
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 6 porcí
Sodík
1798.8 mg
Protein
10.1 g
Kalorie
1599.6 kJ /
382.3 kcal
Tuk
2.4 g
Vláknina
14.9 g
Nasycený tuk
0.1 g
Sacharidy
88.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Výběr porcí
244 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pesto z medvědího česneku
20min.
Pesto z medvědího česneku s dýňovými semínky
10min.
Kořenicí směs s medvědím česnekem
2hod. 10min.
Rebarborovo meruňkový džem
30min.
Rajčatový kečup
40min.
Zeleninová omáčka (ortolana)
1hod. 5min.
Jahodový džem
1hod. 5min.
Rajčatový džem
50min.
Klasický rajčatový protlak (passata)
55min.
Třešňový džem
35min.
Šípkový sirup
24hod. 30min.
Kremrole
2hod. 5min.