Zařízení & příslušenství
Bramboračka se sušenými houbami
Příprava 10min.
Celkový 30min.
2 porce
Suroviny
-
25 gramů celeru na čtvrtky
-
25 gramů mrkve na čtvrtky
-
25 gramů cibule napůl
-
1 stroužek česneku
-
20 gramů másla
-
200 gramů brambor na malé kostky
-
10 gramů hříbků, sušených
-
½ čajové lžičky sušené majoránky
-
½ kostky zeleninového bujónu
-
½ čajové lžičky soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
600 gramů vody
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
621.1 mg
Protein
3.1 g
Kalorie
749.8 kJ /
179.2 kcal
Tuk
8.4 g
Vláknina
3.7 g
Nasycený tuk
5.2 g
Sacharidy
24.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Co rádi vaříme
30 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Podzimní polévky
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Polévková hvězda
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Servírováno na Cookidoo®
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Spoléháme na domácí kuchyni - Manifesto
32 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Výběr porcí
244 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Koprová omáčka
20min.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45min.
Zelňačka
25min.
Bramborový guláš s párkem
40min.
Kulajda
40min.
Frankfurtská polévka
30min.
Čočková polévka
1hod. 35min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.
Rajská omáčka
30min.
Česneková polévka
20min.
Bramboráky
45min.
Houskové knedlíky
50min.