Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů kapusty kadeřavé, na proužky nakrájené
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu celého
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 250 gramů klobásy, na kolečka
- 300 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kedlubnová polévka
35 min
Fazolková polévka
35 min
Eintopf se zelím a kroupami
1 godz.
Kulajda
40 Min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 min
Hanácká trošková polévka
8 godz. 55 min
Kapustové karbanátky
50 min
Cizrnová polévka s jehněčím masem
45 min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 min
Polévka z růžičkové kapusty
45 min
Čočkovo-dýňová polévka
1 godz.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 min