Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 gramů kapusty kadeřavé, na proužky nakrájené
- 30 gramů másla
- 1000 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- ½ čajové lžičky kmínu celého
- 1 špetka muškátového oříšku, strouhaného
- 250 gramů klobásy, na kolečka
- 300 gramů brambor, na kostičky
- 1 kostka zeleninového bujónu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 1146 kJ / 274 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hrachová polévka s uzeným masem a klobásou
13 Std. 30 Min
Fazolková polévka s koprem a vejcem
30 Min
Polévka z růžičkové kapusty
45 Min
Kvašáková polévka se zakysanou smetanou
30 Min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Čočková polévka
1h 35min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Pórkový krém
40 min
Fazolková polévka
35 Min
Zelňačka
25 Min
Hrstková polévka
10h 40min
Dršťková polévka z hlívy ústřičné
45 Min