Kuřecí ragú se špenátovou rýží

Kuřecí ragú se špenátovou rýží

4.4 9 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
2 porce

Suroviny

Rýžový věnec:
  • 60 gramů cibule napůl
  • 100 gramů čerstvého špenátu
    100 gramů kopřivových listů
  • 25 gramů másla
  • 1 ¾ čajové lžičky soli
  • 1000 gramů vody
  • 150 gramů dlouhozrnné rýže
Kuřecí ragú:
  • 25 gramů jarní cibulky
  • 40 gramů mrkve na kousky
  • 1 polévkovou lžíci oleje
  • 85 gramů papriky červené, na kostičky 3 x 3 cm
  • 85 gramů papriky žluté, na kostičky 3 x 3 cm
  • 300 gramů kuřecích prsou na kostičky 3 x 3 cm
  • ½ čajové lžičky soli
  • ¼ - ½ čajové lžičky pepře, černého, mletého
  • 1 špetka chilli, mleté
  • ½ polévkové lžíce kari
  • 100 gramů smetany na vaření
  • ½ polévkové lžíce hladké mouky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Sodík 2829.3 mg
Protein 49.6 g
Kalorie 4707.5 kJ / 1125.1 kcal
Tuk 53.5 g
Vláknina 26.1 g
Nasycený tuk 23.9 g
Sacharidy 127.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...