Zařízení & příslušenství
Vepřenky
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 porcí
Suroviny
-
75 gramů cibule napůl
-
750 gramů vepřového masa, bez kosti na kostky, mraženého
-
1 ½ polévkové lžíce bramborového škrobu Solamylu
-
⅓ čajové lžičky pepře, černého, mletého
-
1 ½ čajové lžičky červené papriky, sladké
-
¾ čajové lžičky soli
-
olej na smažení
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
361.8 mg
Protein
21.4 g
Kalorie
1436.8 kJ /
343.4 kcal
Tuk
26.6 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
9.9 g
Sacharidy
3.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Plněné papriky s rajskou omáčkou
1hod. 30min.
Ražničí s bramborami
1hod. 5min.
Fazole s vepřovým masem a klobásou
1hod. 20min.
Kuřecí závitky s bramborami
1hod. 20min.
Drůbeží guláš s knedlíkem
40min.
Smaženka
20min.
Frankfurtská polévka
30min.
Zapékané těstoviny s uzeným masem
55min.
Katův šleh
35min.
Sekaná s bramborami
1hod.
Gulášová polévka
1hod. 5min.
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1hod.